3- Gangen Weekmenu.

Voorgerecht

*Gemarineerde Zalm met Asperges, haringeitjes en Citrusdressing.

Hoofdgerecht 

*Heilbotfilet met citroenpuree, venkel & Asperges

of

Entrecote met rozemarijnaardappeltjes & aangepaste groenten.

Dessert

* Tiramisu met aardbeien en Pistache

€29,50 pp.

à  la  Carte.

Voorgerechten:

*Anti Pasti Dello Chef.

->  Verfijnde Italiaanse Vleeswaren zorgvuldig geselecteerd door de chef.

 € 12,00 PP.

*Burrata met Tomaat en Tomatencoulis.

-> Romige buffelmozzarella met variatie van tomaat.

€ 9,50 

 

*Gemarineerde Zalm met Asperges, haringeitjes en Citrusdressing.

€ 14,50

 

Hoofdgerechten:

 

*Pasta Salsiccia .

=> pasta met tomatensaus en gehakt van Italiaans varkensvlees.

€ 15,50

*Halve kreeft, Linguine en een getomateerd sausje.

€26,50

*Entrecote met rozemarijnaardappeltjes & aangepaste groenten.

 €21,00

Dessert:

     Tiramisu met  aardbeien en Pistache.

€ 6,00

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Klokkeplein 7 / 3740 Bilzen / +32 (0)89 / 23 32 81