3- Gangen Weekmenu.
Voorgerecht
*Gemarineerde Zalm met Asperges, haringeitjes en Citrusdressing.
Hoofdgerecht
*Heilbotfilet met citroenpuree, venkel & Asperges
of
Entrecote met rozemarijnaardappeltjes & aangepaste groenten.
Dessert
* Tiramisu met aardbeien en Pistache
€29,50 pp.
à la Carte.
Voorgerechten:
*Anti Pasti Dello Chef.
-> Verfijnde Italiaanse Vleeswaren zorgvuldig geselecteerd door de chef.
€ 12,00 PP.
*Burrata met Tomaat en Tomatencoulis.
-> Romige buffelmozzarella met variatie van tomaat.
€ 9,50
*Gemarineerde Zalm met Asperges, haringeitjes en Citrusdressing.
€ 14,50
Hoofdgerechten:
*Pasta Salsiccia .
=> pasta met tomatensaus en gehakt van Italiaans varkensvlees.
€ 15,50
*Halve kreeft, Linguine en een getomateerd sausje.
€26,50
*Entrecote met rozemarijnaardappeltjes & aangepaste groenten.
€21,00
Dessert:
Tiramisu met aardbeien en Pistache.
€ 6,00